Swingers köpenhamn stockholm män homosexuell

swingers köpenhamn stockholm män homosexuell

Nu är hon inte här och jag har sagt att om hon vill gå hit med sin kille så måste vi ha tydliga regler. Hon får inte vara här på undervåningen samtidigt som jag till exempel. Till Par i hjärter går man med sin partner. Alla par får ta med sig en extra tjej om de vill, men inga extra killar.

Det kostar 1 kronor per år att vara medlem och kronor per klubbesök. Att ha sex med andra än sin partner kan vara ett stort steg och när jag och Martin började hade vi bara sex med varandra i två år innan vi hade sex med andra. Ganska snart började vi hjälpa andra par i sin sexakt, med händer och munnar, men det dröjde länge innan vi tog steget till fullbordat samlag med andra.

Vi hade varit ihop i tolv år när vi blev medlemmar. Enligt Amanda växer intresset för klubben varje år och i dag har de runt aktiva medlemspar. Antalet par per kväll kan variera från cirka 5 till Par i hjärter har öppet varje fredag och lördag, samt två torsdagskvällar i månaden då det är temakväll. Den andra torsdagen är det en klubb för par där framför allt männen är bisexuellt nyfikna. Männen vågar inte riktigt och därför har vi en kväll i månaden bara för dem.

Det är en av våra medlemmar som har initierat den här kvällen. Swingervärlden är inte så stor, det kan finnas risk för att man träffar på en granne eller kollega som också visar sig vara swinger. Det första paret tar sina handdukar och försvinner ner i trappan till undervåningen. Martin förklarar att alla får var sin handduk när de kommer. Är det många par en kväll är det viktigt att alla tar hänsyn och håller ordning på sitt.

Men respekten har vi aldrig några problem med här på klubben. Tvärtom är det en väldigt fin stämning och alla respekterar varandra. För honom och Amanda är kommunikationen A och O.

På kvällarna när de kommer hem från klubben händer det inte sällan att de slår upp ett glas vin och ventilerar. Hittills har det aldrig varit några problem. Det var så klart konstigt första gången jag såg Amanda vara med någon annan, då stack det till i bröstet. Men sedan vi började ha sex med andra par har vårt eget sexliv gått från bra till att ha blivit bättre och vi har mycket mer sex än innan. Det är en enorm skillnad på att ha sex med varandra och andra.

När vi ligger med varandra är det så mycket känslor. De stänger man på något konstigt sätt av när man är med andra. Vi kunde knappt gå på stan utan att jag trodde att Martin spanade på andra tjejer. Hur konstigt det än låter så är det inte alls så i dag. Vi är väldigt trygga med varandra i dag.

Inte med det sagt att vi inte blir svartsjuka på varandra ibland. Det vore osunt annars. Men på en "normal" nivå någon enstaka gång. Däremot tar vi aldrig någonsin varandra för givna. Det är en stor skillnad.

Jag som var så svartsjuk. Men nyfikenheten var större och jag är glad att jag följde med! För ett litet tag sedan hade vi sex med ett annat par och trots att jag hade en annan man närmre än Martin så hörde jag bara honom och hans njutning i mina öron.

Det är svårt att förklara men jag stänger av och lägger fokus där jag vill ha det. Martin och Amanda heter egentligen något annat men vill vara anonyma på grund av risk för diskriminering, bland annat på jobbet och i sitt övriga privatliv.

Vi har förtydligat vår personuppgiftspolicy. Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter. Det bästa som finns är att vara med fyra-fem män samtidigt och jag har börjat känna och klämma på tjejer också, säger hon. Jag är chef och har en massa anställda som inte har en aning om hur jag lever. Men jag är nyfiken och jag njuter verkligen av att se "Anna" bli tillfredsställd och av andra, säger "Lars".

Där har "George", 54 år och tekniker, spänt fast småbarnsmamman "Kristinas", 33, fötter ovanför svänggungan. De har via det gemensamma fotointresset kommit fram till att båda älskar Japan - och "Lena" vill visa "Torsten" hur man utför japansk bondage, "shibari", som hon lärt sig då hon var utbytesstudent i Japan.

Som singelkille brukar han få nöja sig med att be om lov att titta på när andra har sex. Att han träffade "Lena" och fick uppleva att bli dominerad var en bonus som han inte räknat med.

På BDSM-fester kan jag bli osäker och känna att jag inte lever upp till de förväntningar jag inbillar mig att folk har, men med "Torsten" kunde jag släppa alla sådana tankar och helt gå på min känsla och intuition och låta det utveckla sig självt, säger "Lena".

Hon berättar att hennes mamma blev chockad när "Lena" berättade att hon lever polyamoröst och har flera relationer samtidigt. Mamman undrade när det skulle gå över och vad som skulle hända om "Lena" eller hennes primärpartner blev kära i någon annan.

Jobbat med svartsjukan Men swingerslivet kommer "Lena" sannolikt aldrig ge upp, förklarar hon. Fast i början fick hon kämpa en del med svartsjukan. Men den handlade mer om osäkerhet hos mig. Efter 1,5 år i swingersvärlden känner "Lena" numera sällan någon svartsjuka. Har både hon och primärpartnern haft häftiga upplevelser kan de glädjas åt vad den andra har fått vara med om.

Ett annat par som jobbat med svartsjukan är undersköterskan Annelie, 53, och byggjobbaren Robban, De har bott ihop i tio år och det var Annelie som tre månader in i förhållandet släpade med pojkvännen på swingersklubb.

Men när Robban vid något tillfälle visade mycket ömhet för en av de kvinnor han var med, högg det till i Annelies hjärta. Vi har tydliga regler och går alltid på klubb ihop. Båda ska exempelvis känna attraktion för att vi ska ha partnerbyte, säger paret när de snurrar runt bland lakanen i den runda sängen. Annelie och Robban är förhållandevis öppna med sin livsstil. Bägges barn vet, liksom flera vänner.

Det finns fortfarande mycket fördomar om oss swingers, säger Robban. Amerikanska forskare började på och talen allt mer uppmärksamma andra livsstilar än kärnfamiljen. Flera studier gjordes på de förortsbor och militärer i södra Kalifornien som redan på talet introducerade "wife-swapping" lånbyte av hustrur och "nyckelpartyn" fester där männen la sina bilnycklar i en stor skål och kvinnorna fick dra en nyckel och följa med bilägaren i fråga hem.

Driver swingersnätverk Men medan samboskap, styvfamiljer och homosexualitet kom att bli alltmer accepterade och undersökta i vetenskapliga sammanhang, så är forskningen om swingers fortfarande marginaliserad. Det konstaterar Lina Olivemark i studien "Deltagande i parklubbs påverkan på relationer" vid Ersta Sköndal högskola.

Swingers utmanar nämligen den västerländska kulturella värderingen om äktenskapet och den sexuella tvåsamheten, menar Olivemark. Jonas Bengtsson, som driver swingersnätverket "Lustkammaren" och är i det närmaste en talesperson för rörelsen, bedömer att det i Sverige finns omkring 10 aktiva swingers, lågt räknat. Den svenska sajten Bodycontact.

De uppskattar den fantastiska möjligheten att njuta av livet och att göra det tillsammans i stället för att vara otrogna. Men swingerslivet är ingen lösning på en dålig relation, utan ett sätt att krydda ett redan tryggt och stabilt förhållande, säger han. Den sociala kontrollen gör det tryggt, menar Jonas Bengtsson. Skulle någon missköta sig på klubbarna eller på de privata swingersfesterna skulle personen genast bli utesluten.

Men många svenskar väljer att åka till Köpenhamn, Playa del Ingles eller Cap d´Agde i Frankrike för att kunna gå på klubbar utan att bli igenkända. Det äkta paret Joy och Joel Svensson pseudonymer släppte i april i år boken "Våga flyga - vår väg till sexuell frihet" Forum. Där beskriver makarna hur intresset för att bjuda in andra partners i sexlivet växte fram och hur de slutligen förverkligade fantasierna.

Det var dags, säger Joy och Joel till Expressen. Bägge ger i boken sin bild av första gången då Joy hade flera män i sängen och Joel agerade "grindvakt". Vid senare träffar har mer än tio män varit med och Joel har av Joy fått tillåtelse att leka "ageplay", dominanslekar, med yngre älskarinnor. Svetten lackar Här strömmar Lalehs "Some die young" ur högtalarna och inomhustemperaturen närmar sig 30 grader.

Svetten lackar om de lättklädda eller nakna kropparna och glas efter glas med vatten beställs in. En av dem är egenföretagaren "Lennart", som kört 20 mil för att komma hit med sin fru "Marianne" som är intill med några andra män. Det här är vår enda ventil i tillvaron. Annars är det mest jobb, barn och barnbarn, säger paret. Alla på Club Amante visste att Expressens team var på plats.

Endast de som givit sitt medgivande är med i reportaget. Namn med citattecken runt är fingerade. Löst sammansatt grupp av sexuellt nyfikna och frisinnade människor som njuter av livet tillsammans med likasinnade.

En del av medlemmarna har träffats sedan nätverket startades för 13 år sedan, men merparten har tillkommit under senare år. Arrangerar även resor till swingersplatser i exempelvis Frankrike och på Kanarieöarna. Har på hemsidan en hemlig del, där medlemmarna kan videochatta med varandra. Där kan man också ladda upp bilder i bildgalleriet. Har bjudit in till Caligula- och "Eyes wide shut"-fester. Däremellan är det mängder med privata arrangemang som medlemmarna fixar själva.

Naturistbad som sköts av naturistföreningen EOS. Här stämmer många från mötesplatsen Bodycontact. Den sydligaste spetsen på Näset-udden i Göteborg. Fågelskådningslokal, men även en plats där man kan se människor älska.

Arrangerar "fördomsfria" träffar "där allt kommer att hända" för bisexuella som vill ha sex med olika partners på utvalda fredagskvällar. Ni gillar allt från tvåsamhet till arrangerad gruppsex eller gangbang med mera. När det gäller bisexuella par är det är okej att tjejen är heterosexuell, men killen måste vara minst bisexuell-nyfiken", hälsar klubbvärden.

Anordnar gangbang-kvällar med kondom , bastukväll för par, tjejer och killar varje torsdag och lunchträffar. Har även särskilda gayswing-aktiviteter. Tar just nu inte in fler singelkillar. Av dessa är runt 30 procent kvinnor. Har mingelrum med bar, tv-rum, "lekrum", BDSM-rum och ett "dark room". Relaxavdelning med stora duschar, glasad bastu och en "myshörna". Erbjuder massage av utbildad massör.

Singelmän måste komma på ett provbesök på en bastukväll för att få access till övriga fester, www.

..

Vi vill att gästerna ska känna känslan av att de är på en intim hemmafest. Här uppe är det en blandning av klubb och vardagsrum. När det ringer på dörren reser sig Amanda ur den svarta skinnsoffan och rättar till det svarta blanka linne hon använder som klänning. Barfota skuttar hon upp för att öppna och lavaljuset i hennes plasthalsband växlar i färg.

Här på övervåningen får man gå klädd hur man vill. Ofta kommer de kvinnliga gästerna i en liten klänning, sexiga underkläder eller med handduk virade omkring sig. Män brukar sitta i kalsonger men vi har också internationella gäster som är fullt påklädda när de kommer.

Men kläderna brukar ryka ganska snabbt eftersom de känner sig utanför bland alla andra lättklädda, förklarar Martin. Han upplever sig ha blivit mer medveten om både sin egen och Amandas kropp sedan de började gå på Par i hjärter. Jag själv planerar att gå till gymmet och träna bort några extrakilon jag har.

Det är klart att det är lite roligare att känna sig snygg när man går runt bara i boxerkalsonger eller naken en hel kväll på klubben. Det är något vi faktiskt har börjat tänka på mer på senare tid. Men visst har vi börjat tänka lite mer på att äta rätt och hålla oss i form.

Lite solarium och snygga underkläder gör att man ser fräschare ut och känner sig lite sexigare. Från att ha varit väldigt obekväm att visa mig naken eller i underkläder har jag inga som helst problem med det i dag, både inför Martin och andra på klubben.

Till vardags är Martin butikschef på ett miljardföretag och ingen av hans vänner utanför swingervärlden vet om att han är aktiv swinger. Precis som mina barn inte vet. Det här är min egen grej. Han upplever inte att han och Amanda har ändrat sig så mycket som personer sedan de blev swingers.

Däremot har vi fått väldigt många fler vänner tack vare vårt liv på Par i hjärter. Det är många som vi umgås med även privat. Oftast så ser inte efterrätten ut som på "vanliga" parmiddagar. Det brukar sluta med sex tillsammans. Parmiddagar har fått en helt annan innebörd än tidigare, ler Amanda. Hon är mer öppen med att hon swingar än Martin och på jobbet, som butiksbiträde i en liten butik i Stockholms innerstad, har hon berättat både för kolleger och för sin chef.

Amanda har en nära relation med sin åriga dotter från en tidigare relation och de två har pratat om mammas lite mer udda hobby. Amandas dotter har till och med hjälpt till i baren på Par i hjärter.

Nu är hon inte här och jag har sagt att om hon vill gå hit med sin kille så måste vi ha tydliga regler. Hon får inte vara här på undervåningen samtidigt som jag till exempel. Till Par i hjärter går man med sin partner. Alla par får ta med sig en extra tjej om de vill, men inga extra killar. Det kostar 1 kronor per år att vara medlem och kronor per klubbesök. Att ha sex med andra än sin partner kan vara ett stort steg och när jag och Martin började hade vi bara sex med varandra i två år innan vi hade sex med andra.

Ganska snart började vi hjälpa andra par i sin sexakt, med händer och munnar, men det dröjde länge innan vi tog steget till fullbordat samlag med andra. Vi hade varit ihop i tolv år när vi blev medlemmar. Enligt Amanda växer intresset för klubben varje år och i dag har de runt aktiva medlemspar. Antalet par per kväll kan variera från cirka 5 till Par i hjärter har öppet varje fredag och lördag, samt två torsdagskvällar i månaden då det är temakväll.

Den andra torsdagen är det en klubb för par där framför allt männen är bisexuellt nyfikna. Männen vågar inte riktigt och därför har vi en kväll i månaden bara för dem. Det är en av våra medlemmar som har initierat den här kvällen. Swingervärlden är inte så stor, det kan finnas risk för att man träffar på en granne eller kollega som också visar sig vara swinger.

Det första paret tar sina handdukar och försvinner ner i trappan till undervåningen. De uppskattar den fantastiska möjligheten att njuta av livet och att göra det tillsammans i stället för att vara otrogna. Men swingerslivet är ingen lösning på en dålig relation, utan ett sätt att krydda ett redan tryggt och stabilt förhållande, säger han. Den sociala kontrollen gör det tryggt, menar Jonas Bengtsson. Skulle någon missköta sig på klubbarna eller på de privata swingersfesterna skulle personen genast bli utesluten.

Men många svenskar väljer att åka till Köpenhamn, Playa del Ingles eller Cap d´Agde i Frankrike för att kunna gå på klubbar utan att bli igenkända. Det äkta paret Joy och Joel Svensson pseudonymer släppte i april i år boken "Våga flyga - vår väg till sexuell frihet" Forum. Där beskriver makarna hur intresset för att bjuda in andra partners i sexlivet växte fram och hur de slutligen förverkligade fantasierna.

Det var dags, säger Joy och Joel till Expressen. Bägge ger i boken sin bild av första gången då Joy hade flera män i sängen och Joel agerade "grindvakt". Vid senare träffar har mer än tio män varit med och Joel har av Joy fått tillåtelse att leka "ageplay", dominanslekar, med yngre älskarinnor.

Svetten lackar Här strömmar Lalehs "Some die young" ur högtalarna och inomhustemperaturen närmar sig 30 grader. Svetten lackar om de lättklädda eller nakna kropparna och glas efter glas med vatten beställs in. En av dem är egenföretagaren "Lennart", som kört 20 mil för att komma hit med sin fru "Marianne" som är intill med några andra män.

Det här är vår enda ventil i tillvaron. Annars är det mest jobb, barn och barnbarn, säger paret. Alla på Club Amante visste att Expressens team var på plats. Endast de som givit sitt medgivande är med i reportaget. Namn med citattecken runt är fingerade. Löst sammansatt grupp av sexuellt nyfikna och frisinnade människor som njuter av livet tillsammans med likasinnade.

En del av medlemmarna har träffats sedan nätverket startades för 13 år sedan, men merparten har tillkommit under senare år.

Arrangerar även resor till swingersplatser i exempelvis Frankrike och på Kanarieöarna. Har på hemsidan en hemlig del, där medlemmarna kan videochatta med varandra.

Där kan man också ladda upp bilder i bildgalleriet. Har bjudit in till Caligula- och "Eyes wide shut"-fester. Däremellan är det mängder med privata arrangemang som medlemmarna fixar själva. Naturistbad som sköts av naturistföreningen EOS. Här stämmer många från mötesplatsen Bodycontact. Den sydligaste spetsen på Näset-udden i Göteborg. Fågelskådningslokal, men även en plats där man kan se människor älska.

Arrangerar "fördomsfria" träffar "där allt kommer att hända" för bisexuella som vill ha sex med olika partners på utvalda fredagskvällar. Ni gillar allt från tvåsamhet till arrangerad gruppsex eller gangbang med mera. När det gäller bisexuella par är det är okej att tjejen är heterosexuell, men killen måste vara minst bisexuell-nyfiken", hälsar klubbvärden.

Anordnar gangbang-kvällar med kondom , bastukväll för par, tjejer och killar varje torsdag och lunchträffar. Har även särskilda gayswing-aktiviteter. Tar just nu inte in fler singelkillar.

Av dessa är runt 30 procent kvinnor. Har mingelrum med bar, tv-rum, "lekrum", BDSM-rum och ett "dark room". Relaxavdelning med stora duschar, glasad bastu och en "myshörna".

Erbjuder massage av utbildad massör. Singelmän måste komma på ett provbesök på en bastukväll för att få access till övriga fester, www. Huserar på andra våningen i en porrbutik i centrala Helsingborg. Mötesplats för swingers och nyfikna singlar av båda könen. Privat medlemsgrupp som sedan har fester och andra arrangemang, som "gangbang", tjejmiddagar och herrmiddagar, runtom i landet.

Har en relaxklubb i Göteborg, där det är fester var tredje onsdag och drog i februari i gång fast verksamhet i Stockholm. Uppmanar medlemmarna att sätta ett rött band på strandstolen, kylväskan eller strandväskan för att markera att man exempelvis gärna har sex med åskådare eller gillar att någon tittar på när man har sex.

I vissa fall kvoterat, i vissa andra fall arrangerar vi gangbangs med kanske 25 killar och en kvinna", säger den klubbansvariga. Blå Huset där swingersklubben hållit till i tio år brann ner i mars, men medlemmarna har nu hittat en ny lokal på kvadratmeter och räknar med att återinviga klubben vid årsskiftet. Där ska det byggas en bubbelpool med plats för 25 personer. Den 19 oktober planeras en "Eyes wide shut"-fest. Cirka 1 av medlemmarna är par.

Spegelrum, kors och romantiskt kuddrum finns. Jobbar med en fotograf som mot betalning kan ta erotiska bilder. Bjuder ibland in till "gangbang-kvällar", där exempelvis en kvinna i årsåldern efterfrågar sex med många män medan hennes make fotograferar. Ordnar "after work"- och "het sommarnatt i paradiset"-kvällar. Åldersgräns på 20 år. Du måste besöka klubben som "prova på"-gäst innan du får bli medlem. Har ett kodsystem med olikfärgade band, där färgerna på banden visar om man har någon relation och vad man söker just den kvällen.

De flesta gästerna är par med utflyttade barn. Paren vill ha en nystart. Sedan finns det folk med småbarn som har svårt att "göra något" hemma", säger ägaren, som kallar sig "Lord of paradise".

Nystartad swingersklubb "i modern stil" på kvadratmeter med promenadavstånd till Solna Centrum och Friends Arena. Eftersträvar hotell-loungekänsla snarare än porrig miljö.

Stor bar med mingelyta där man kan umgås innan man går in i lekrummen. Förbjudet att ta med sig mobil in i lokalen.

Fredagar, ojämna veckor, är det bara öppet för åringar. Sveriges äldsta par- och swingersklubb, som grundades i början av talet. Har stora lokaler i två plan i Solna utanför Stockholm. På nedervåningen finns flera olika rum för "spännande, frivilliga aktiviteter". Kondomer, dusch och toalett finns. Ordnar kräftskiva, "BS"-kväll för bisexuella , Halloweenfest och "Club " för lite yngre swingers.

Swingers köpenhamn stockholm män homosexuell

Swingers köpenhamn stockholm män homosexuell

Escort sex utan kondom knulla i homosexuell östergötland