Sex novell sex i halmstad homo

sex novell sex i halmstad homo

Det mörka håret som sträckte sig från din navel blev plötsligt mörkare och jag såg roten på ditt könsorgan. Jag började själv ta av mig mina kalsonger, ett par rutiga boxershorts.

När jag var klar var dina kalsonger redan ur bild. Din kuk var vacker, jag tror aldrig jag tänkt det om en kuk förut, och om jag tänkt det så hade det inte varit i ett sådant här fall. Jag hade inte ens sett ditt ansikte, jag var noggrann med att hålla även mitt huvud borta så att du inte skulle se det på skärmen, om du nu filmade Men trots att jag inte sett ditt ansikte eller ens träffat dig så tyckte jag att du verkade underbar. Din kuk var inte bara vacker , den var också lagom stor, inte för lång eller för kort, den var helt perfekt!

Och du var inte rakad eller vaxad, du hade antagligen trimmat lite men du var inte helt slät som jag. Din kuk stod rakt upp och din pung såg härligt mjuk ut. Jag såg hur din hand runkade av din kåta kuk och för en sekund försvann den, för att sedan återvända, nu med något blankt, blött på sig. Din kuk var blank av glidmedel och jag spottade i handen för att min också skulle kunna runka snabbare.

Inget vidare dirtytalk men det var alltid något. När vi var på väg att komma hörde jag ett ljud, det blev högre och högre, det var en ringsignal. Den kom från min dator, din mobil. Du pratade svenska i telefonen! Jag hoppades det aldrig skulle komma fram att jag fattade det du sa och jag försökte att inte lyssna, men det var svårt, det var som om ljudet ville in i mina öron och upp till min hjärna.

Men jag ville inte tjuvlyssna, jag försökte tänka på engelska, tänka att du talade ett vilt främmande språk. Men det gick inget bra, du började skrika och det kändes verkligen som om din röst pluppat ut ur min dator och gick fram och tillbaka någonstans, inte så långt bort. Jag spetsade öronen, det lät faktiskt inte bara från datorn. Jag stängde av ljudet. Nej, det var något annat också.

Något längre bort i korridoren, några ungdomar som grälade hörde inte till det ovanliga i studenthuset där jag bodde, men det lät som du Jag la ifrån mig datorn och tog på mig kalsongerna igen, sedan gick jag ut i korridoren. Ljudet blev högre och snart stod jag utanför en dörr, på dörren hängde en skyllt där det stod David Adolfsson. När jag la örat mot dörren hörde jag dig, du hade slutat skrika men jag var säker på att det var du, du från min dator! Du måste flyttat in nyligen för jag hade inte hälsat på dig.

Jag hörde hur du argt avslutade samtalet, då insåg jag vad jag höll på med. Jag borde gå tillbaka, fort, och säga att jag varit på toaletten eller något. Men jag stannade kvar. Hörde hur du rörde dig där inne. Utan att tänka på det knackade jag på dörren, jag hörde att du tvärt slutade med det du höll på med. Sedan gick du mot dörren och öppnade den på glänt. Jag tycker egentligen du var ganska dum i huvudet som gjorde det, men du öppnade dörren.

Du släppte in mig. Du log mot mig och jag skymtade igenkännande i din blick. Vi stod där som två fån, båda iklädda enbart kalsonger och ingen av oss visste vad vi skulle säga till varandra. Du nickade mot ett rum och jag följde efter dig, din lägenhet liknade min, åtminstone låg ditt sovrum med samma förhållande till hallen som mitt sovrum gjorde.

Du öppnade en byrålåda och tog fram en flaska glidmedel och två kondomer. Sedan vände du dig om och kysste mig, först blev jag förvånad men sedan kysste jag tillbaka. Dina läppar smakade choklad och jag ville ha mer. Jag pressade min tunga mot dina läppar och du släppte in mig, vi låg med skreven mot varandra och jag kunde känna hur hård du var.

Jag letade mig ner med handen, över ditt vältränade, något håriga bröst och ner till kanten på kalsongerna. Du stönade mot min hals och jag stönade tillbaka, jag kände hur du kysste mig på halsen och hur din tunga letade sig uppåt längs med käken, över halsen och sedan tillbaka till munnen.

Har blivit lite äldre nu, men det här är en helt sann berättelse, endast namnen är ändrade, om när jag fick smaka kuk för första gången, och det rejält… [ Alessia hade färdats många mil med slavkaravanen från Konstantinopel till Kairo. Det var knappast hon som ägde karavanen utan en äldre man vid namn Achmed Khidr. En riktgit snuskig äldre man som var kåt på allt och alla. Da jeg begynte på ungdomsskolen, kom jeg i en ny klasse, og det var der jeg traff Anton.

Første gang jeg så ham, var han naken. Jeg hadde forsovet meg og var for seint ute til første time, som var gym. Det började bli riktigt tyst nu i ishallen, iof inte så konstigt när kl började närma sig Det hade vart en sen match ikväll med ett lyckat resultat tanke på att resultat tavlan visade till hemmalaget. Jag vaknade upp stel och frusen. Jag tittar mig omkring och ser att alla har gått, för utom en kille..

Jag tar en lika dan..! Hej denna historia utspelar sej på ett äldreboende och jag ska berätta om en äldre man som bodde där han dog för nån månad sen själv jobbade jag som skötare på boendet men jag var inte fast anställd jag är 35 och mannen jag ska berätta om var 76 min första arbetsdag kommer jag ihåg jag har alltid varit svag för äldre vithåriga män gärna mustaschprydda och den här mannen var just det och förbannat vital för sin ålder.

Flickorna ägnade flera timmar till att gå igenom Kurts pärm och valde ut vilka filmer och i vilken ordning de ville titta på dem. De var väldigt förväntansfulla och nyfikna inför morgondagen. Vi går direkt hem till Kurt efter lektionera i morgon föreslog Kattis. Men direkt efter den då? Tänker du knulla med Pelle då, du sa ju det sist.

..

Sex novell sex i halmstad homo

MEANNE AFTERNOON BLACKJACK HAPPY ENDING THAIMASSAGE HOMOSEXUELL STOCKHOLM

Jag hade inte ens sett ditt ansikte, jag var noggrann med att hålla även mitt huvud borta så att du inte skulle se det på skärmen, om du nu filmade Men trots att jag inte sett ditt ansikte eller ens träffat dig så tyckte jag att du verkade underbar. Din kuk var inte bara vacker , den var också lagom stor, inte för lång eller för kort, den var helt perfekt! Och du var inte rakad eller vaxad, du hade antagligen trimmat lite men du var inte helt slät som jag.

Din kuk stod rakt upp och din pung såg härligt mjuk ut. Jag såg hur din hand runkade av din kåta kuk och för en sekund försvann den, för att sedan återvända, nu med något blankt, blött på sig. Din kuk var blank av glidmedel och jag spottade i handen för att min också skulle kunna runka snabbare. Inget vidare dirtytalk men det var alltid något. När vi var på väg att komma hörde jag ett ljud, det blev högre och högre, det var en ringsignal. Den kom från min dator, din mobil. Du pratade svenska i telefonen!

Jag hoppades det aldrig skulle komma fram att jag fattade det du sa och jag försökte att inte lyssna, men det var svårt, det var som om ljudet ville in i mina öron och upp till min hjärna.

Men jag ville inte tjuvlyssna, jag försökte tänka på engelska, tänka att du talade ett vilt främmande språk. Men det gick inget bra, du började skrika och det kändes verkligen som om din röst pluppat ut ur min dator och gick fram och tillbaka någonstans, inte så långt bort.

Jag spetsade öronen, det lät faktiskt inte bara från datorn. Jag stängde av ljudet. Nej, det var något annat också. Något längre bort i korridoren, några ungdomar som grälade hörde inte till det ovanliga i studenthuset där jag bodde, men det lät som du Jag la ifrån mig datorn och tog på mig kalsongerna igen, sedan gick jag ut i korridoren. Ljudet blev högre och snart stod jag utanför en dörr, på dörren hängde en skyllt där det stod David Adolfsson.

När jag la örat mot dörren hörde jag dig, du hade slutat skrika men jag var säker på att det var du, du från min dator! Du måste flyttat in nyligen för jag hade inte hälsat på dig. Jag hörde hur du argt avslutade samtalet, då insåg jag vad jag höll på med.

Jag borde gå tillbaka, fort, och säga att jag varit på toaletten eller något. Men jag stannade kvar. Hörde hur du rörde dig där inne. Utan att tänka på det knackade jag på dörren, jag hörde att du tvärt slutade med det du höll på med. Sedan gick du mot dörren och öppnade den på glänt.

Jag tycker egentligen du var ganska dum i huvudet som gjorde det, men du öppnade dörren. Du släppte in mig. Du log mot mig och jag skymtade igenkännande i din blick. Vi stod där som två fån, båda iklädda enbart kalsonger och ingen av oss visste vad vi skulle säga till varandra.

Du nickade mot ett rum och jag följde efter dig, din lägenhet liknade min, åtminstone låg ditt sovrum med samma förhållande till hallen som mitt sovrum gjorde. Du öppnade en byrålåda och tog fram en flaska glidmedel och två kondomer.

Sedan vände du dig om och kysste mig, först blev jag förvånad men sedan kysste jag tillbaka. Dina läppar smakade choklad och jag ville ha mer. Jag pressade min tunga mot dina läppar och du släppte in mig, vi låg med skreven mot varandra och jag kunde känna hur hård du var. Jag letade mig ner med handen, över ditt vältränade, något håriga bröst och ner till kanten på kalsongerna.

Du stönade mot min hals och jag stönade tillbaka, jag kände hur du kysste mig på halsen och hur din tunga letade sig uppåt längs med käken, över halsen och sedan tillbaka till munnen. Vi hjälptes åt att ta av dina kalsonger och när jag kysste dig förde du min hand mot din kuk. Den var len, och fortfarande perfekt. Jag gned mitt pekfinger längs ollonets kant och du stönade högre än innan.

Jag tittade på dig och du såg tillbaka med åtrå och förväntan i blicken. Logga in Glömt ditt lösenord? Sammanlagt 3 gäster online. Favoritnoveller Denna författare har inte lagt till några favoritnoveller. En härligt hetsande novell! Den här novellen påverkade mig enormt. Ger en femma direkt! Ger en femma på direkten! En helg i Halmstad del 1.

Blev som vanligt mycket upphetsad. Ännu en Femma från mig! Blir en klar Femma! En novell i min smak. Det blir en Femma så klart! Göra en annan killes tjej med barn I. Såna här noveller är i min smak. Den väckte djuret i mig.

Den här novellen väckte mina primitiva instinkter till max. Ger utan tvekan en Femma! Den bästa dagen i mitt liv. Stavfel och "konstigt" innehåll är egalt. Natalie blev knullad på festen av mig. Kan redigeras i efterhand. Ger godkänt som betyg. Var Helt "borta" efter att ha läst den. Bättre än en Stor dos Viagra! Elin - Vänskap eller kärlek Del 4.

Min nr 3, Kompisens morsa.

Jag stängde av ljudet. Nej, det var något annat också. Något längre bort i korridoren, några ungdomar som grälade hörde inte till det ovanliga i studenthuset där jag bodde, men det lät som du Jag la ifrån mig datorn och tog på mig kalsongerna igen, sedan gick jag ut i korridoren.

Ljudet blev högre och snart stod jag utanför en dörr, på dörren hängde en skyllt där det stod David Adolfsson. När jag la örat mot dörren hörde jag dig, du hade slutat skrika men jag var säker på att det var du, du från min dator!

Du måste flyttat in nyligen för jag hade inte hälsat på dig. Jag hörde hur du argt avslutade samtalet, då insåg jag vad jag höll på med. Jag borde gå tillbaka, fort, och säga att jag varit på toaletten eller något.

Men jag stannade kvar. Hörde hur du rörde dig där inne. Utan att tänka på det knackade jag på dörren, jag hörde att du tvärt slutade med det du höll på med. Sedan gick du mot dörren och öppnade den på glänt. Jag tycker egentligen du var ganska dum i huvudet som gjorde det, men du öppnade dörren.

Du släppte in mig. Du log mot mig och jag skymtade igenkännande i din blick. Vi stod där som två fån, båda iklädda enbart kalsonger och ingen av oss visste vad vi skulle säga till varandra. Du nickade mot ett rum och jag följde efter dig, din lägenhet liknade min, åtminstone låg ditt sovrum med samma förhållande till hallen som mitt sovrum gjorde. Du öppnade en byrålåda och tog fram en flaska glidmedel och två kondomer. Sedan vände du dig om och kysste mig, först blev jag förvånad men sedan kysste jag tillbaka.

Dina läppar smakade choklad och jag ville ha mer. Jag pressade min tunga mot dina läppar och du släppte in mig, vi låg med skreven mot varandra och jag kunde känna hur hård du var. Jag letade mig ner med handen, över ditt vältränade, något håriga bröst och ner till kanten på kalsongerna. Du stönade mot min hals och jag stönade tillbaka, jag kände hur du kysste mig på halsen och hur din tunga letade sig uppåt längs med käken, över halsen och sedan tillbaka till munnen.

Vi hjälptes åt att ta av dina kalsonger och när jag kysste dig förde du min hand mot din kuk. Den var len, och fortfarande perfekt. Jag gned mitt pekfinger längs ollonets kant och du stönade högre än innan. Jag tittade på dig och du såg tillbaka med åtrå och förväntan i blicken. Jag drog min tumme efter strängen, du stönade igen och kysste min hals. Jag sträckte mig efter ett av kondompaketen och du hjälpte mig att rulla på den på din styva kuk.

Jag kysste dig och la mig sedan så jag hade ditt kön vid mitt ansikte. Jag tog hela dig i min mun och du stönade högt, jag kände den neutrala smaken av latexkondomen och jag rörde tungan i cirklar runt ditt skaft. Du drog av mig mina kalsonger och smekte mina skinkor , du ett finger från svanken över min röv och du smekte min anus. Sedan tog du tag i min pung och masserade den mjukt. Jag avbröt det jag höll på med för att stöna och uppmana dig och att fortsätta.

Du lydde och snart hade du rullat på den andra kondomen också. Vi låg så ett tag, använde oss av olika tekniker och härmade varandra. Jag hade gjort vad som helst för att trolla bort de båda kondomerna, att känna din kuk i min mun, att känna min kuk i din mun. Du tog upp flaskan med glidmedel och hällde ut lite i handflatan, du täckte din kuk och skrynkliga kondom med det första, sedan tog du lite till och smörjde in mina skinkor, med säker hand förde du långsamt in din kuk i min anus.

Det var första gången jag fick analsex, du stötte på lite motstånd så du tog det ganska lugnt i början. Efter en stund kände jag hur din hand letade sig upp till min kuk, jag hade börjat slakna på grund av den stimuleringen du gav min bakdel, men jag var minst lika kåt som innan. Du drog av min kondom och strök med handen över min kuk, den reste sig lydigt och din kuk gled ut och in ur min röv.

Vi stönade i affekt och jag kände hur jag kastades ut över branten, du fick sperma på handen och det kom lite på ditt täcke. Killen på raka armar på henne och, mellan hennes uppdragna knän.

Favorittjej kroppsligt storlek , Mycket bystig, som Älskar raff-set, stayups, korsetter. Inte stringtrosor avtänder mig totalt. Killens kuk ska vara Grov, ådrig, och minst 20cm. Välfylld pung med Minst hönsäggstora "stenar". Logga in Glömt ditt lösenord?

Sammanlagt 3 gäster online. Favoritnoveller Denna författare har inte lagt till några favoritnoveller. En härligt hetsande novell! Den här novellen påverkade mig enormt.

Ger en femma direkt! Ger en femma på direkten! En helg i Halmstad del 1. Blev som vanligt mycket upphetsad. Ännu en Femma från mig! Blir en klar Femma! En novell i min smak. Det blir en Femma så klart! Göra en annan killes tjej med barn I. Såna här noveller är i min smak. Den väckte djuret i mig.

Den här novellen väckte mina primitiva instinkter till max. Ger utan tvekan en Femma! Den bästa dagen i mitt liv. Stavfel och "konstigt" innehåll är egalt. Natalie blev knullad på festen av mig. Kan redigeras i efterhand.

Sex novell sex i halmstad homo